VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN

Webshop bestellingen van Hair by Gini worden verstuurd met PostNL en zullen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd worden. Zodra het pakket aangemeld is voor verzending zul je een mail ontvangen van de koeriersdienst met daarin de tracking code en de verwachte leverdatum.

Wil je je bestelling kostenloos afhalen bij Hair by Gini? Selecteer dan “afhalen bij lokale winkel” in je winkelwagen. Zodra de bestelling klaar ligt om opgehaald te worden zal er contact met je worden opgenomen.

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 30 bieden wij gratis levering aan. Plaats je een bestelling onder de € 30? Dan worden de standaard verzendkosten van € 3,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen buiten Nederland wordt er een standaard verzendbijdrage van € 13,00 in rekening gebracht.

HOE RETOURNEER IK EEN BESTELLING?

Hiervoor dien je het meegeleverde retourformulier in te vullen. Deze voeg je vervolgens met (1) het product dat je wil retourneren en (2) een kopie van je aankoopbewijs in een verzenddoos. Indien je de doos waarin het product is bezorgd en bijgaand beschermmateriaal hebt weggegooid, dien je zelf een vervangende doos en beschermingsmateriaal te vinden. De doos met het retourformulier, de kopie van het aankoopbewijs en het product stuur je goed verpakt op naar:

HAIR BY GINI
Aquarius 35
6121 NV, BORN
Nederland

Hairbygini.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.

De retourzending wordt door ons binnen 3-5 werkdagen verwerkt.